تاثیر گرما بر خرابی تلویزیون های پلاسما
تلویزیون های پلاسما یکی از اجزاء جدا نشدنی تولیدات برندهای مختلف در طول سالیان گذشته بوده و همواره تولید کنندگان در کنار تولید تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی و فراز و نشیب های آن تولید تلویزیون های پلاسما را قطع نکرده اند و از طرف دیگر به دلیل ساختار و تکنولوژی متفاوت این دستگاهها، تعمیر تلویزیون پلاسما اهمیت خاصی در بخش خدمات پس از فروش داشته است.
تاثیر گرما بر خرابی تلویزیون های پلاسما
ویژگی های تصویری متفاوت نسبت به تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی و قیمت مناسب از دلایل اصلی تمایل مصرف کنندگان به این تکنولوژی بوده که در نهایت باعث ترغیب تولید کنندگان شده است اما یکی از ایرادهایی که منتقدان همواره به تلویزیون های پلاسما داشته اند توان مصرفی بالا در این تلویزیون ها است که نتیجه آن تولید حرارت بیشتر نسبت به تکنولوژیهای دیگر است و همانطور که می دانیم گرما یکی از عوامل ایجاد استهلاک در قطعات الکترونیک است و همواره یکی از اهداف طراحان در بخش های مختلف تولید لوازم خانگی پیدا کردن راههای متفاوت برای کاهش این عامل بوده است. در ادامه به بررسی تاثیر گرما بر خرابی تلویزیون های پلاسما و مسائل مرتبط با آن می پردازیم :
یکی از استدلال های مخالفان تلویزیون های پلاسما میزان خرابی بالا در این تلویزیون ها است اما باید بدانیم بر طبق آمار بدست آمده از بخش تعمیرات تلویزیون (نمایندگی تعمیر تلویزیون پاناسونیک) میزان خرابی نسبت به آمار فروش در تلویزیون های پلاسما در مقایسه با تلویزیون های ال سی دی پایین تر است پس چرا چنین دیدگاهی نسبت به این تلویزیون ها وجود دارد؟ شاید اصلی ترین دلیل آن نوع ایجاد خرابی و سوختن قطعات در این تلویزیون ها است. در تلویزیون های پلاسما برای بایاس پنل تلویزیون به ولتاژهای بالا (حدود 200 و 60 ولت) نیاز داریم و این ولتاژ بالا در کنار نوع آرایش و ساختار و طراحی و چینش قطعات باعث می شود تا توان مصرفی بردهای اصلی در این تلویزیون ها بالا بوده و به بیان ساده حرارت زیادی تولید شود. گرمای تولید شده اگر به درستی مهار و دفع نشود در طول زمان مصرف می تواند روند استهلاک را بالا برده و باعث ایجاد خرابی در بردهای مختلف شود. اما اگر این حرارت همانطور که در بسیاری از مدل های تولید شده به درستی و با استفاده از راهکارهای مشخص دفع شود در بسری از موارد شاهد برتری این تلویزیون ها بر تلویزیون های ال ای دی و ال سی دی هستیم. مثلا در تلویزیون های پلاسما پاناسونیک در مدل های متعددی شاهد استفاده از فن های با کارایی و راندمان بالا برای دفع حرارت بخش های مختلف هستیم که به دلیل استفاده از فن های با کیفیت بسیار بالا حتی با گذشت سالها استفاده نه سر و صدایی از آنها شنیده می شود و نه حرارت دستگاه به حدی بالا می رود که باعث تشریع روند استهلاکی دستگاه شود.
لحیم سردی چیست ؟ در بردهای الکترونیکی گرما به چند صورت به قطعات آسیب می زند و باعث خرابی انها می شود که یکی از انها لحیم سردی یا COLD SOLDERING است. قلع استفاده شده در بردهای الکترونیکی به مرور زمان به نوعی فاسد شده و ترک های بسیار ریزی در ان ایجاد می شود که به مرور زیادتر شده و باعث جدا شدن قطعه از برد می شود که می تواند باعث آسیب دیدن خود قطعه و یا قطعات و بردهای دیگر هم شود. در بخش تعمیرات تلویزیون هم بسیار دیده می شود که در تعمیر تلویزیون پلاسما قطعه ای دچار لحیم سردی شده و باعث رسیدن آسیب به چند بخش مختلف شده است.
شما میتوانید جهت تعمیر تلویزیون در تبریز همراه با ما تماس بگیرید.